Teknisk servicemedarbejder

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en kollega med hænderne skruet rigtigt på og en der kan få noget fra hånden. Du har teknisk snilde, er dus med diverse almindelige IT-systemer og ikke bange for nye udfordringer. Vi kan regne med dig - du har smil på læben og kan samarbejde med alle mennesker på din vej.

Du indgår i et team på 4 med en teknisk leder i spidsen. Teamet står for tilsyn, service og daglig drift af de tekniske og bygningsmæssige forhold. Teknisk afdeling har opgaver, der handler om service og vedligeholdelse af både vores egne bygninger og boliger, samt boliger, der administreres af Boligkontoret Danmark.

Der er opgaver med syn af lejemål og tilsyn med de tekniske anlæg (varme, ventilation og brandalarmering m.v.). Teknik har desuden ansvar for almindelig vedligeholdelse og service af organisationens tekniske anlæg/biler/maskiner/nøglesystemer m.m.

Dine arbejdsopgaver skal løses i tæt dialog og samarbejde med beboere og familier, kolleger i Teknisk afdeling samt med de mange forskellige medarbejdergrupper på arbejdspladsen.

Din profil

Du er en teknisk servicemedarbejder eller pedel med gode og alsidige håndværksmæssige evner eller en håndværksmæssig baggrund. Du har overblik og evne til løbende at koordinere og prioritere i arbejdsopgaverne.

Du har gode IT-kundskaber og flair for de tekniske sider af arbejdet, gerne med kendskab til nøglesystem og nødkalds anlæg, CTS- og ABA-anlæg, varme, ventilation m.fl.

Som person er du rummelig og tålmodig og rigtig god til at møde mennesker og være i dialog med dem.

Derfor skal du vælge os

Du får en spændende arbejdsplads med meget alsidige og mangfoldige arbejdsopgaver. Du bliver en del af et selvkørende team med stor grad af fleksibilitet og variation i din opgaveløsning.

Vi er et team med højt humør og gå på mod. Vi planlægger så meget som muligt, men må også forholde os til opgaverne, som de kommer. Vi har en åben og ærlig omgangstone og et godt arbejdsmiljø.

Om os

Lions Park Søllerød er en selvejende institution og ligger i naturskønne omgivelser, tæt på offentlig transport Lions Park Søllerød rummer 110 Seniorboliger opført i 1966 til seniorer over 55 år og herudover 72 plejeboliger som er opført for 10 år siden. Hertil kommer et stort produktionskøkken med restaurant, et trænings- og oplevelsescenter, en hjemmeplejegruppe og egen administration.

Lions Park Søllerød er et musisk center og der er rige muligheder for aktiviteter og oplevelser indenfor fysisk aktivitet, musik, fester, koncerter og meget andet, som hører det gode liv til.

Vi tilbyder personalet:

  • ​Sundhedsforsikring,
  • ​Tandforsikring,
  • ​Sund og favorabel frokostordning,
  • ​Træningsfaciliteter, samt
  • ​Søde kolleger.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er til besættelse snarest muligt og er på 37 timer ugentligt.

Arbejdstiden er som udgangspunkt mandag- fredag fra kl. 7.00–15.00 og fredag fra kl. 7.00–12.00/14.00.

Deltagelse i tilkaldevagtordning dækkende hele døgnet, som tilrettelægges på skift med medarbejderne i Teknisk afdeling.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst, afhængig af din faglige baggrund og erfaring.

Ansøgning, samtale og kontakt

Send din ansøgning hurtigst muligt og senest den 30. oktober på mail til job@lionspark.dk

Vedhæft venligst relevante uddannelsesbeviser og CV.

Vi afholder ansættelsessamtaler løbende.

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte:

Centerchef Lilian Jørgensen på mail:  ljo@lionspark.dk  eller telefon 40 22 01 69

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

FONDEN LIONS PARK SØLLERØD, Lendemosevej, 2850 Nærum

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5928745

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet