Sygeplejerske til hjemmeplejen distrikt Nærum

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være en del af en sygeplejegruppe, hvor vi selv visiterer og planlægger vores tid?

Har du lyst til medindflydelse på egen arbejdsplan, som passer med dit liv

Er du sygeplejerske og kunne du tænke dig, at være en del af vores hjemmesygeplejegruppe? Så søger vi dig som vores nye kollega fra 1. april. Vi tilbyder dig et spændende job, hvor to dage ikke er ens.

Hvem er vi?

Vi en gruppe på 6 sygeplejersker fordelt på 2 teams. Vi brænder for at yde sygepleje til borgerne og vores hverdag bærer præg af mange forskellige arbejdsopgaver. Vi arbejder både med komplekse og stabile borgerforløb, hvor fokus er på rehabilitering, medinddragelse af borger, koordinering af borgerforløb og forebyggelse af indlæggelser. Du vil efter endt introduktion blive tilkoblet et fast team med egne borgere, som du vil blive kontaktsygeplejerske for.

Som sygeplejerske i vores team er du selvvisiterende. Du vurderer som sygeplejerske, hvad borgeren har behov for, og din kliniske vurdering og beslutningstagen er helt central i planlægningen af borgerens forløb. Du planlægger selv dine besøg og sikrer en optimal opgaveløsning ud fra din vurdering og prioritering, men i tæt sparring med dine kolleger.

Dine kommende kollegaer består af både erfarne og nye sygeplejersker, der samarbejder med godt humør og åbenhed. Vi lægger vægt på, at udfordringer og forandringer sker i tæt samarbejde og dialog med hinanden og ledelsen.

Vores fundament bygger på en anerkendende, tillidsfuld, samarbejdende og positiv kultur, hvor ærlighed, nysgerrighed, engagement og arbejdsglæde er i centrum. Vi løfter i flok, også på travle dage.

Stillingen er på 32-37 timer ugentligt og ligger i dagtimerne. Vi har faste aften- og natsygeplejersker som holder til i distrikt Trørød, men vi dækker selvfølgelig ind ved evt. sygdom. Vi arbejder hver 6. weekend.

Hvem er du?

  • Du har gerne to til tre års erfaring som sygeplejerske
  • Gerne erfaring fra primær sektor
  • Vi er glade for uddannelsesopgaven og modtager flere sygeplejestuderende, hvorfor det vil være en fordel, hvis du enten har eller vil tage en klinisk vejleder uddannelse
  • Eventuelt har erfaring / interesse eller videreuddannelse indenfor et af følgende fagområder: palliation, demens, klinisk vejledning og sårpleje/telesår
  • Du har borgerne i fokus og møder på arbejde med godt humør og engagement
  • Du arbejder struktureret og selvstændigt

Du er meget velkommen til at komme forbi til et uforpligtende besøg og dialog, men ring gerne inden så vi har god tid til dig.

Har du spørgsmål, er du også meget velkommen til at kontakte:

Distriktsleder Hanne Brandorf 7268 5201, eller

Sygeplejerske/TR Sofie Devantiér 7268 5450

Vi holder til på Langebjerg 6, Nærum.

Ansøgningsfrist den 30.01 2024

Samtaler holdes den 31.01 2024

Ved ansættelse i Social og Sundhed indhentes der offentlig straffeattest.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Rudersdal Kommune, Øverødvej, 2840 Holte

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5969210

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet