Social- og sundhedsassistent

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du hjælpe ældre borgere med at leve sunde, selvstændige og værdige liv? Vil du udfordres fagligt? Og vil du arbejde i Nærum tæt på offentlig transport? Så send os en ansøgning.

Vi søger en social- og sundhedsassistent gerne med erfaring fra geriatri eller primær sektor. I Distrikt Nærum vil du blive fagligt udfordret og have mulighed for at udvikle samt bruge dine kompetencer. Som social- og sundhedsassistent har du overblik, du tager ansvar og sikrer sammenhæng for borgeren. Dine opgaver hos os vil blandt andet være at udføre sårpleje, medicindispensering og bistå i palliativ pleje. Ydermere er du en vigtig del i helhedsplejen hos den enkelte borger og kommer til at have et tæt samarbejde med andre kolleger, sygeplejersker og øvrige ressourcepersoner i organisationen. Vi søger en der kan træffe selvstændige beslutninger med fagligheden i højsæde, brænder for sit fag, er omstillingsparat og kan indgå i en gruppe med forskellige nationaliteter og faggrupper.

Vi vægter det tværfaglige samarbejde højt og det er derfor vigtigt at du har indsigt i og kan vurdere egen rolle i teamet, hvor der gives udtryk for forskellige opfattelser og synspunkter.

Vi har Nexus som elektronisk dokumentationssystem. Du vil i relation til det få udleveret din egen bærbare computer, som vil blive dit arbejdsredskab i hverdagen.

Vi tilbyder et veltilrettelagt introduktionsprogram så du føler dig rustet til at kunne varetage ovenstående arbejdsopgaver. Dette gøres med afsæt i dine kompetencer såvel, som teamets opbygning og udvikling.

Timetal 32-37 timer ugentligt (dagvagt). Weekendvagt hver 3 weekend.

Hvis det lyder som noget for dig, så glæder vi os til at modtage din ansøgning. Du er ligeledes velkommen til at komme forbi til en uforpligtende samtale. Ring dog inden så vi har god tid til dig. Har du nogle spørgsmål er du også meget velkommen til at kontakte os på:

Distriktsleder Hanne Brandorf 7268 5201 eller

SSA Gitte Falk Petersen 7268 1270

Vi holder til på Langebjerg 6, 2850 Nærum.

Ansøgningsfrist den 4. februar 2024

Samtaler holdes den 8. februar 2024

Ved ansættelse i Social og Sundhed indhentes der offentlig straffeattest.

Kørekort til personbil er et krav

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Rudersdal Kommune, Øverødvej, 2840 Holte

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 04-02-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5976459

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet