Servicerådgiver til bilbranchen

Profilbillede
dato

Er du vores nye nøglefunktion på værkstedet? Trives du i et job, hvor du skal yde en høj kundeservice og sikre kvalitetsarbejde? Så er du måske vores nye servicerådgiver i Nærum!

Som servicerådgiver har du en vigtig rolle i samspillet mellem vores mekanikere, dit servicerådegiver-team og kunderne. Sammen med dine kolleger, sørger du for at koordinere og planlægge opgaverne til vores dygtige mekanikere og lærlinge, så vi sikrer optimal værkstedsdrift og daglig trivsel.

Du bliver en del af et team bestående af 9 servicerådgivere inkl. dig, og i hele filialen får du 68 kolleger, som alle ser frem til at tage godt imod dig. Autohuset Vestergaard er en stor virksomhed, derfor får du kolleger fordelt rundt i Danmark, hvor vi er over 700 medarbejdere.  

Dine arbejdsopgaver

 • Kundemodtagelse
 • Servicering af kunder, som besøger vores værksted
 • Fakturering
 • Strukturering og planlægning af værkstedets arbejdsdag

Vi tilbyder

 • En afvekslende hverdag med spændende udfordringer
 • Løn efter kvalifikationer
 • Muligheder for kurser og uddannelse
 • Godt arbejdsmiljø – med et godt kollegialt sammenhold. Du kan se frem til vores store sommerfest i juni!

Om dig:

 • Du går op i at give kunden den bedste service
 • Du er ansvarsbevidst og kan lide at skabe resultater
 • Du arbejder struktureret og er god til at planlægge
 • Du er god til at samarbejde

Er jobbet lige dig? Så send din ansøgning og CV allerede i dag.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Eftermarkedschef Niels-Jørgen Bertelsen på tlf.: +45 72 59 18 30. 

Alle ansøgninger bliver løbende behandlet fortroligt og ansættelse finder sted ved rette kandidat. Vi gør opmærksom på, at Autohuset Vestergaard håndterer alle ansøgninger elektronisk. Det er således kun muligt at ansøge online via link i annoncen. Ansøgninger sendt via mail eller post kommer ikke i betragtning.

Om Autohuset Vestergaard

Autohuset Vestergaard A/S Personvogne er blandt landets største bilvirksomheder, som både sælger nye og brugte biler. Det er vores vision at opnå en position som Danmarks førende leverandør og servicepartner af transportløsninger, målt på kundetilfredshed og lønsomhed. Vi er derfor passionerede og tager ansvar for, at vores kunder får en god oplevelse. I kraft af vores imødekommenhed, oprigtig interesse og faglighed stræber vi efter, at vores kunder får lyst til at vende tilbage og anbefale os til andre. Vi arbejder derfor ud fra vores fire værdier som er: troværdige, kundeorienterede, passionerede og købmandskab. Kan du se dig selv i disse værdier, så er du allerede et skridt nærmere et nyt job hos os. 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Autohuset Vestergaard A/S Personvogne, Nærum Hovedgade, 2850 Nærum

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 31-05-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6025257

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet