Plejecenterleder med souscheffunktion til centerchefen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Spændende stilling for dig, der både har kompetencer og lyst til at bruge din faglighed inden for ledelse, styring og udvikling i primærområdet i en unik og fremsynet senior- og ældreorganisation, Lions Park Søllerød.

Om jobbet

Som Plejecenterleder har du ledelsesansvaret for plejecentret med 72 plejeboliger. Plejecentret er den største afdeling i Fonden Lions Park Søllerød.

Plejecenterlederen har det daglige ansvar for de administrative og operative beslutninger og overholdelse af gældende budgetter på plejecentret. Du har indsigt i budgetter og har erfaring med økonomistyring

Plejecentret har et tæt samarbejde med alle øvrige afdelinger som køkken, teknik, trænings- og oplevelsescentret, administrationen, seniorcentret med 107 udlejningsboliger til seniorer samt hjemmeplejegruppen (godkendt leverandør af fritvalgsydelser til beboere i seniorcentret).

Du refererer til centerchefen for Fonden Lions Park Søllerød og indgår i den samlede ledelse.

I stillingen ligger også en souscheffunktion for centerchefen. Centerchefen har det overordnede ansvar for den samlede drift med reference til Fondsbestyrelsen for Lions Park Søllerød.

Lions Park Søllerøds plejecenter har driftsoverenskomst med Rudersdal kommune og er underlagt kommunale ældre- og sundhedspolitiske tiltag, men med et stort potentiale til at videreudvikle plejecentrets servicetilbud. Seniorcentrets boliger ejes og administreres af Fonden Lions Park Søllerød. Fonden har et solidt fundament til videreudvikling og imødekommelse af fremtidige opgaver og udfordringer både i plejecentret og i seniorcenteret.

Din profil

Din profil afspejler en solid sundhedsfaglig baggrund, suppleret med en videregående lederuddannelse samt betydelig erfaring inden for økonomistyring. Du besidder desuden omfattende erfaring fra offentlig forvaltning i en politisk styret organisation, samt praktisk indsigt fra primærområdet.

Du har ledet driftsorganisationer med succes og demonstrerer en evne til at balancere drift og udvikling. Med en dyb forankring i sundheds- og ældrefaglige områder, opretholder du en opdateret viden om de seneste udviklingstendenser.

Du formår at skabe sammenhæng i organisationen med fokus på beboer- og familieperspektivet. Din evne til at motivere og inspirere omgivelserne kombineres med en evne til at lade fagligheden blomstre, så dygtige medarbejdere og mellemledere kan udfolde deres potentiale.

Din lederstil er anerkendende og involverende, du skaber tillid på alle niveauer og har en vis portion strategisk og visionær ledelseskraft. Du bidrager i det tværfaglige samarbejde, så dette trives og vokser.

Du har lyst og gennemslagskraft i din ledelsesstil til at bidrage til implementeringen af strukturelle og organisationsmæssige tilpasninger af LPS i overensstemmelse med Visionsplan for LPS. Planens konklusioner forventes gennemført over de kommende 3 -5 år.

Du kommunikerer tydeligt og meningsfuldt på alle niveauer, kan stå fast, når det gælder og være fleksibel og empatisk, når det kræves. Du bidrager med gode kommunikative evner både skriftligt og mundtligt

Du er i besiddelse af en veludviklet analytisk sans og kan lede igennem komplekse udfordringer på en retnings- og rammesættende måde med respekt for forskelligheder.

Som plejecenterleder er du den, der går foran som kulturskaber og sikrer en fælles ramme og retning for både gruppeledere og medarbejdere. Du arbejder struktureret, følger op, udviser overblik og du får ting til at lykkes ved en konstruktiv og løsningsfokuseret tilgang. 

Vi tilbyder

Et job med selvstændighed og en stor grad af medindflydelse.

Et fortsat fokus på at udvikle alle arbejdspladsens mange elementer.

En spændende arbejdsplads med fokus på faglighed og samarbejde.

Sundhedsforsikring, tandforsikring, sund og favorabel frokostordning, træningsfaciliteter, kompetenceudvikling, uddannelse, mentorordning, samt engagerede og søde kolleger.

Yderligere oplysninger.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Send din ansøgning til job@lionspark.dk og ansøgningsfrist er senest den 18. april 2024.

Jobbet er med start den 1. juni 2024 eller snarest herefter.

Vi holder 1. samtaler mandag den 22. og tirsdag den 23. april 2024.

2. samtaler afholdes mandag den 29. april 2024.

Mellem 1. og 2. samtale vil der desuden skulle udfyldes personlighedstests, som du vil få tilbagemelding på efter samtalerne.

Kontakt og ansøgning

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte centerchef Lilian Jørgensen på mobil 40 22 01 69, evt. læg gerne besked med tlf. nummer og tidspunkter for tilbagekald.

Du kan læse mere om Lions Park Søllerød og job- og personprofilen på www.lionspark.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

FONDEN LIONS PARK SØLLERØD, Lendemosevej, 2850 Nærum

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6024556

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet