Pædagogiske tilkaldevikarer til Bofællesskabet Langebjerg.

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Bofællesskabet Langebjerg er bolig for borgere med kognitive udfordringer.

Om jobbet
Bofællesskabet yder individuel socialpædagogisk støtte til borgere der bor i selvstændige lejligheder. Det er borgere med særlige behov. Nogle har psykiske funktionsnedsættelser, andre har udviklingsforstyrrelser, f.eks. indenfor autismespekteret. Mange af borgerne har et aktivt hverdagsliv med arbejde i beskyttet beskæftigelse, samt et fritidsliv i eftermiddags og aftenklub. Aldersgruppen er bred, fra 25 til 55 år.

Som vikar forventer vi, at du er med til at sikre at borgerne oplever en tryg og forudsigelig hverdag, i de faste medarbejderes fravær. En arbejdsdag kan være mellem 5 og 10 timer.
Der udbydes vikarvagter både i dag-, aften- og nattetimerne. Vi er især stærkt interesseret i vikarer, der også vil tage del i natarbejdet, så vores faste natmedarbejdere også kan afholde ferie. Der er medarbejdere i bofællesskabet hele døgnet, alle årets dage. Hvis du kun er interesseret i natarbejde, er det også en mulighed.

Din profil
Du behøver ingen særlig uddannelse, -i vores verden hedder det omsorgsmedhjælper. Du kan også være pædagog eller pædagogstuderende, eller have anden baggrund, fx sosu-området eller ergoterapeut. Det er en fordel hvis du har erfaring indenfor området. Det falder dig naturligt at arbejde struktureret, selvstændigt og ansvarsbevidst.
Det er nødvendigt, at du kan formulere dig på skrift, da vi dokumentere indsatsen i et fagsystem.
Der forekommer kørsel af borgerne. Derfor er kørekort B en fordel, men ikke et krav.

Derfor skal du vælge os
Vores hverdag foregår i samarbejde med 17 mobile og selvhjulpne borgere, der alle bor i selvstændig bolig, med eget køkken og bad. Bofællesskabet rummer desuden fællesarealer, herunder fælles køkken og stue.
I Bofællesskabet Langebjerg vil du være en vigtig del af det samlede team, med høj faglighed og hvor vi løfter i flok. Du får et spændende job i et samarbejde med borgere, som er bevidste om retten til individualisme og selvbestemmelse.
Vi ligger tæt på både indkøb, natur og rigtig gode bus- & togforbindelser (35 min fra Kbh. centrum).

Løn og ansættelsesvilkår
Vi kan ikke garantere dig et fast antal timer, da der udelukkende er behov for dig, når vi selv er fraværende. Løn efter gældende overenskomst.

Ansøgning

Du søger stillingen ved at klikke på den blå knap.

Vi holder løbende samtaler.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Rudersdal Kommune, Øverødvej, 2840 Holte

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 01-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5941673

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet