Pædagog til ungemiljøet Gården i Nærum

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet

Ung i Rudersdal søger en uddannet pædagog til ungemiljøet Gården i Nærum. Gården er et klubtilbud for unge fra 6. klasse og ældre. De unge kommer primært fra skolerne i Nærum, Søllerød og Trørød.

Stillingen er normeret op til 32 timer gennemsnitligt pr. uge. Timerne er fordelt med faste tider to dage kl. 13.30-21 og tre dage kl. 13.30-17 samt forberedelse, møder, ekstra events, fester, udflugter og hytteture.

Du vil indgå i et fast team med to andre pædagoger. I perioder vil der også være tilknyttet studerende. I skal sammen stå for de daglige pædagogiske aktiviteter.

Rammen om arbejdet er Gården, et lokalhistorisk spot og et hus med lang tradition som Ungdomsgården. Inde råder vi over en idrætshal, et stort multirum til mange aktiviteter såsom gaming, bordtennis, pool, hygge etc. Vi har en stor afdeling for kreativ udfoldelse med alt fra maling over syning til teknologisk krea i MakerSpace. Vi har også et rigtig godt køkken og en klassisk Diner, hvor vi bl.a. har fællesspisning. Ude har vi gårdsplads med bord/bænke, grills og bålsted og plads til masser af aktiviteter på skate-ramper og parkourstativer. Og så er der ikke langt til naturområder. Du og dine kolleger tilrettelægger både hverdage og alt det ekstra, såvel lokalt med inputs fra de unge selv som på tværs i Ung i Rudersdal med kolleger fra de andre ungemiljøer. Fagligt holder vi pædagogiske temamøder på tværs i UiR, og fordi vi er små enheder, har vi fokus på faglig udveksling og samarbejde.

Din profil

Der er stor efterspørgsel fra de unge på bevægelsesaktiviteter, både i sportshallen og udendørs, ligesom gaming, fællesspisning, kreative aktiviteter og ture ud af huset er meget populære. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde med unge i det fritidspædagogiske felt, herunder ungdomsklubber, fritidsklubber og skoler. Du brænder for at arbejde med unge og deres trivsel, du har god energi, er stærk på det relationelle arbejde, er idérig, opsøgende og tager masser af initiativ, ikke mindst til de mere fysiske aktiviteter.

Derfor skal du vælge os

Ung i Rudersdal er en del af Kultur i Rudersdal Kommune og står bl.a. for klubtilbud og fritidsundervisning for kommunens unge i alderen fra 6. klasse til 25 år. Ung i Rudersdal arbejder for at give kommunens unge mulighed for at tilegne sig de personlige, faglige og sociale kompetencer, der er grundlaget for et godt og aktivt liv i et åbent demokratisk samfund.

Vi er en agil institution med i alt fire klubtilbud, som alle er tilpasset de unge brugere i hvert hus. Vi sætter det kollegiale samarbejde i højsædet, der er plads til idérigdom og initiativ, og vi har en uformel omgangstone med plads til et godt grin.

I Rudersdal Kommune tror vi på, at vi kun lykkes i fællesskab. Derfor er det vores mål, at alle kommunens medarbejdere og ledere i alle opgaver - og i fællesskab - arbejder for at skabe bæredygtige løsninger, der giver værdi for borgerne, virksomheden og det samfund, vi er en del af. Se vores film om Rudersdal Kommunes strategi og værdier ”Vi lykkes kun i fællesskab” HER

Ansættelsesvilkår

Den samlede stilling er normeret til 32 timer ugentligt. Stillingen ønskes besat senest 1. juni 2024.

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor

Ansøgningsfrist: Søndag den 14. april 2024.

Samtaler: Vi holder samtaler onsdag den 24. april 2024.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Rudersdal Kommune, Øverødvej, 2840 Holte

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 14-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6017965

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet