Livreddervikarer til dameafdelingen i Hørsholm Svømmehal

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være en del af Hørsholm Kommunes fritidstilbud til borgerne og samtidig have muligheden for at vedligeholde dine svømmefærdigheder?

Vi er et velfungerende team på 6 faste livreddere og en række vikarer som sætter en ære i at give vores mange gæster en god og tryg oplevelse når de besøger vores svømmehal. Vi har en uformel omgangstone og der er højt til loftet.

De ledige vagter vil primært ligge i hverdagene i tidsrummet kl. 6-14, men ved ferie og sygdom hos det faste personale kan der også være vagter i weekenderne samt i aftentimerne på hverdage. Vagterne udbydes i vores vagtplansystem, hvor man byder ind på de ledige tider.

Du vil opleve et job med mange forskellige opgaver, lige fra kontakten med gæsterne hvor nogle har brug for hjælp ved billetautomaten, bassinvagter, rengøring, vandprøvetagning m.m.

Vi søger en medarbejder der:
Kan arbejde i dagtimerne
Er udadvendt og imødekommende
Er pligtopfyldende, mødestabil og fleksibel
Er en habil svømmer og som kan bestå erhvervslivredderprøven inden ansættelsen. Der vil være mulighed for at træne op til prøven i svømmehallen.

Vi tilbyder dig:
Dygtige, glade kollegaer
Årligt kursus i førstehjælp og livredning
Gratis adgang til svømmehallens faciliteter

Hvem er vi:
Hørsholm Svømmehal er en del af Hørsholm Idrætspark og ligger i grønne omgivelser i Rungsted. Vi ligger mellem Rungsted og Kokkedal stationer og der er busforbindelser fra begge steder.

Mere viden:
Du er velkommen til at kontakte Idrætsinspektør Søren Strand på tlf. 2014 0123 eller mail sst@horsholm.dk, hvis du vil vide mere om stillingen.

Ansættelsesvilkår:
Stillingerne ønskes besat hurtigst muligt. Løn og ansættelse efter gældende overenskomst. Forud for endelig ansættelse indhentes der børneattest. Hørsholm Kommune er en røgfri arbejdsplads.

Sådan søger du:
Send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi holder ansættelsessamtaler løbende. Vi ansætter når vi har fundet de rette kollegaer. Ansøgningsfrist d. 20. juni 2023. Stillingen søges ved hjælp af knappen ’Søg stillingen’.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Hørsholm Børnegård, Gasværksvej 1, 2970 Hørsholm

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 20-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1208&ProjectId=146539&DepartmentId=19020&MediaId=4614&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5833350

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet