Kokkeelev

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Brænder du for gastronomi og har du lyst til at kickstarte din karriere i Danmarks Bedste Hotelkæde? Så er du måske vores nye kokkeelev på Hotel Frederiksdal ved Kgs. Lyngby, hvor vi har bæredygtighed og godt kollegaskab i centrum.

Hotellet er beliggende et stenkast fra Mølleåen og midt i naturskønne omgivelser, hvilket gør det til et eftertragtet sted at mødes for både virksomheder og private. Her bliver du en del af et velfungerende team, der står klar til at lære fra sig og give dig et godt indblik i kokkefaget, samtidig med at der er god plads til at have det sjovt og være sociale.

Gastronomi, natur og nærvær er de tre kerneværdier, der danner udgangspunktet for vores forretning. Vi arbejder hver dag på at bevise, at bæredygtige ambitioner og omtanke for naturen ikke betyder afsavn og kedelig mad på tallerkenerne. Tværtimod. Vi mener, at lokale, sæsonbetonede råvarer er en langt større luksus end importerede og eksotiske grøntsager og udskæringer nogensinde bliver. At små lokale producenter er værd at støtte op om, vi får bl.a. vores økologiske æg fra en lille gård ca 40 km fra hotellet, samt at et fokus på madspild gør os til bedre håndværkere.

Hos os har du rig mulighed for at udfolde dine eksperimenterende og kreative sider og måske en af dine kreationer finder vej til menuen. Alle seks Sinatur-hoteller har, som den eneste danske hotelkæde, Det Økologiske Spisemærke i sølv, hvilket betyder, at 60-90 % af vores mad- og drikkevarer er økologiske. 

Vi forventer, at du er:

  • Opsøgende og interesseret i dit fag og dets udvikling, trends og tendenser
  • Passioneret omkring madlavning og brugen af gode råvarer
  • Udadvendt og interesseret i gæstekontakt og et godt samarbejde med dine kollegaer
  • Indstillet på skiftende arbejdstider

Vi tilbyder:

  • En spændende og livlig arbejdsplads med plads til både grin og udvikling
  • Et køkken der favner det gamle franske håndværk i harmoni med moderne teknikker.
  • Gode kollegaer med en ordentlig omgangstone samt et godt og konstruktivt arbejdsmiljø.
  • Årlige elevdage i Sinatur, hvor du mødes til forskellige arrangementer med eleverne fra vores øvrige hoteller og afdelinger.

 

Vil du med på holdet?

Ønsker du mere information om stillingen, kan du kontakte køkkenchef Leif Moeskær på 3177 6902 eller lemo@sinatur.dk. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og vi afholder samtaler løbende. Send din ansøgning til Leif via linket her.

Om os:

Frederiksdal er en del af hotelkæden Sinatur Hotel & Konference, som består af seks unikke hoteller beliggende i naturskønne områder. Vi har høje ambitioner, når det kommer til at passe på naturen og drive en bæredygtig forretning. Vi har sat os en række ambitiøse mål på naturens vegne, der blandt andet betyder, at vi vil være CO2-positive og 100 % affaldsfrie. En spændende rejse, som kun lige er begyndt, og som du får rig mulighed for at være en del af. Du kan læse mere om os på www.sinatur.dk

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Frederiksdal Sinatur Hotel & Konference, Frederiksdalsvej, 2800 Kongens Lyngby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://app.jobmatchprofile.com/4mm3hw/sinatur-hotel-konference/434fcq/kokkeelev

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5856456

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet