Kan du tælle til ko, hoppe som en vingummibamse og tale skraldespansk? Pædagog/pædagogisk assistent søges

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Fik vi fanget din opmærksomhed i denne tids mange stillingsopslag, så dyk ned og bliv klogere på os.

Pædagog/pædagogisk assistent søges til at skabe fantastiske legemiljøer og trygge omgivelser, for vuggestuebørn i Nærum Menighedsbørnehus. Er du til teamsamarbejde, grin og masser af faglighed, så er du på rette vej. Vi arbejder på at skabe det gode børnemiljø og har fokus på, at hvis personalet har det godt, har børnene det også. Hvor mange timer kunne du tænke dig? Godt, så får du det.

Vi arbejder med aldersopdelte aktiviteter i formiddagstimerne, fordi vi ved fra forskning, at børn stimuleres bedst på den måde. Skal du være den næste der laver udfordrende, sjove og spændende aktiviteter i motorikrummet? Eller skaber legezoner på legepladsen som børnene synes er mega seje? Cykle med børnene i cykelvogn ned i skoven og lede efter haletudser?

Vi arbejder i en teamstruktur som gør, at vi er fleksible og kan arbejde sammen alle sammen, på kryds og tværs. Vi er primærpædagoger for en flok børn og varetager dialogprofiler, Hjernen og Hjertet, forældresamtaler samt evt. samtaler med øvrige samarbejdspartnere. Vi hjælper hinanden med det der er svært og har ikke en forventning om at man skal kunne alt.

Vores personalemøder beskriver personalet som gode og spændende, fordi vi har faglig sparring, pædagogisk udvikling og personalets trivsel på dagsorden. Arbejdsmiljøet er i højsæde og vi har en god stemning, hvor omsorg for hinanden er en del af dagligdagen. Vi er ét hus og hjælper der hvor der er brug for det og samarbejder om at skabe gode overgange.

Vi er et godt match, hvis:

Du er uddannet pædagog/pædagogisk assistent, kan samarbejde og give plads til andre. Du skal kunne se de mange fordele der er ved vores struktur, samt bidrage til vedligeholdelse af den gode kultur og pædagogik. Nærvær, tryghed og udvikling er værdier der betyder rigtig meget og er ikke kun ord, men noget vi lever op til.

Hvad kan du forvente af os:

Vi arbejder med NEST og Sampraksis principperne og arbejder på at implementere de spændende perspektiver i udviklende processer. Du får en grundig introduktion, hvis du ikke kender det i forvejen. Vi er selvejende institution med en forældrevalgt bestyrelse, som har fokus på at skabe de bedste forhold for børn og personale. Vi har en afdelingsleder i både vuggestue og børnehaven, samt en leder der har tid med børnene.

Uddannelse er en selvfølge – ikke et gode:

Vi prioriterer at kompetenceudvikle alle vores pædagoger og pædagogmedhjælpere. Det vil sige, at du som ansat hos os kan se frem til et skræddersyet forløb, der er tilrettelagt af Københavns Professionshøjskole, hvor du rustes til arbejdet med den styrkede pædagogiske læreplan.

Det er nemt at komme her til, uanset om man kommer fra København eller Nordsjælland. Vi bor meget tæt på skoven, har et nyrenoveret hus, både kvinder og mænd i personalegruppen.

Med den nye aftale omkring løn, kan vi sagtens måle os med øvrige kommuner og er attraktive også i den forbindelse. Se også vores hjemmeside: https://www.rudersdal.dk/narum-mbh

By the way - vi er ikke spor kristne, men har nogle traditioner med vores lokale kirke, hvor vi laver kunstudstilling og ser krybbespil og hygger os med det.

Kom og besøg os. Mærk huset, stemningen som både kan være sjov og fuld af faglighed. Vi giver gerne en sightseeing og en kop et eller andet. Lav en aftale på 72683536. Vi holder løbende samtaler og glæder os til at møde dig.

V

Du søger jobbet ved at sende en ansøgning til metro@rudersdal.dk

Medsend relevante bilag: Uddannelsespapirer, udtalelser, m.m.

Vi afholder samtaler løbende og glæder os til at møde dig.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Rudersdal Kommune, Øverødvej, 2840 Holte

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 20-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5961634

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet