Hjælper til blind ung kvinde med hørenedsættelse

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger dig, som kan tage med kvinden til ridning om torsdagen. Derudover tager du med hende ud på tur, cafe eller shopping. 

Om jobbet

I Hellerup bor en ung kvinde, der er blind og har kraftig hørenedsættelse. Hun er en aktiv og sporty kvinde, som også går til ridefys én dag pr. uge. Jobbet består i at være pigens hjælper hver torsdag, hvor du tager med hende til ridefys. Derfor vil det være en fordel, hvis du er tryg ved heste og har lyst til at hjælpe lidt til i stalden. 

 Derudover har du en vagt hver 3. weekend, hvor I sammen aftaler en god aktivitet, hvor hun kan komme lidt ud fra bostedet og have nogle hyggelige timer med dig.  

Kvinden interesserer sig også for sang og koncerter. 

Om dig 
Du er ufaglært hjælper og synes det lyder som et givende job, at være støtteperson hos kvinden. 

Du er god til at "syns-formidle" og sætte ord på det der sker omkring jer. 

Du er i god fysisk form, da I cykler 3 km. til og fra ridning på en side-by-side elcykel.  

Arbejdstid 
Jobbet består af 13-20 timer pr. måned. Om torsdagen starter vagten kl. 11:45 og 2-3 timer frem. 

Derudover arbejder du ca. hver 3. weekend, hvor I tager på tur sammen i ca. 5 timer.
 

I efteråret skal kvinden opereres i benet, hvilket gør, at hun er i Kalundborg hos hendes forældre i 2-3 måneder. Her vil du skulle tage toget til Kalundborg (transport bliver kompenseret og rejsetiden aflønnes).  Dog er det ikke nødvending at tage afsted hver torsdag i denne periode. 
I husket i Kalundborg bor også en hund. 

 Vi tilbyder 
Du bliver en del af en ambitiøs virksomhed med en masse engagerede medarbejdere. Du har en fast rådgiver, som du altid kan få sparring hos. Udenfor kontorets åbningstid er der altid en bemandet vagttelefon, så du er aldrig alene. Løn og pension i henhold til Landsoverenskomst for handicaphjælp i borgers eget hjem (minus BPA) indgået mellem FOA og Dansk Erhverv. Du er dækket af DUOS’ ansvars- og arbejdsskadeforsikring og sundhedsforsikring er en del af din pensionsordning. Du modtager relevant introduktion og løbende opkvalificering - og så kan du slet ikke undgå at udvikle dig både personligt og fagligt, når du arbejder med mennesker hos os i DUOS. 

 

Vil du være vores nye kollega?

Så send en ansøgning via linket. Du skal have en profil på mit.duos.dk og være logget ind for at søge. Vi holder samtaler løbende, send derfor gerne din ansøgning med det samme. Tiltrædelse snarest muligt.

 

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Karina Lundsgaard på tlf. 36 34 79 00. Tryk 5 og derefter 1.

Du kan altid finde svar på generelle spørgsmål her: FAQ - DUOS

 

Vi er mennesker, der hjælper mennesker 
I DUOS hjælper vi mennesker i hverdagen, støtter dem i svære situationer og bidrager til deres trivsel og livskvalitet. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at det er afgørende at sikre det rette match mellem medarbejder og borger, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske.

Læs mere om DUOS på www.duos.dk

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

DUOS A/S, Paradisæblevej 4, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 04-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://mit.duos.dk/jobs/136886

Via e-mail: kgl@duos.dk

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5850714

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet