Har du el-teknisk baggrund og viden, der kan gavne en ambitiøs kommune?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du kompetencer og erfaringer med el-tekniske installationer? Trives du med at løse større og mindre opgaver i et stærkt fagligt og socialt fællesskab? Så er det måske dig, vi har brug for til at hjælpe os med optimering og vedligehold af de el-tekniske installationer i en række af de kommunale bygninger.

Vi forestiller os, at du kommer med en faglig basisviden, interesse og gerne noget erfaring inden for det el-tekniske område sandsynligvis med en baggrund som el-installatør, el-ingeniør eller maskinmester.

Om jobbet
Som medarbejder i Ejendomscenteret kan du komme til at arbejder med:

  • Planlægning og gennemførelse af vedligeholdelsesopgaver og energiforbedringer af el-tekniske installationer på egen hånd og/eller i samarbejde med eksterne el-rådgivere.
  • Optimering og driftsrådgivning på det energitekniske område.
  • Intern sparring med og rådgivning af kolleger, brugere og det tekniske servicepersonale på de forskellige ejendomme.
  • Opgaver i varierende størrelser i børneinstitutioner, skoler, idrætsanlæg og plejecentre sammen med en række af dine kollegaer, som er ingeniører, bygningskonstruktører og arkitekter.

En vigtig del af jobbet vil være, at du har en god og tæt kommunikation med brugerne og det tekniske personale lokalt i de kommunale bygninger. Her vil du blive en central sparringspartner, når der skal findes løsninger på akutopståede problemer og i den langsigtede vedligeholdelsesplanlægning.

Om Ejendomscenteret
I Ejendomscenteret er vi glade for vores faglige og sociale fællesskab og er en arbejdsplads med mulighed for løbende faglig udvikling. Du vil opleve et tillidsbaseret og åbent arbejdsmiljø med fleksible arbejdsrammer og en arbejdsplads med fokus på arbejdsglæde. Med 40 medarbejdere er vi Gladsaxe Kommunes centrale kompetencecenter for byggeri, renovering, energioptimering, udvikling og vedligeholdelse af kommunens ejendomme i samarbejde.

Om kommunen
Gladsaxe Kommune er en ambitiøs kommune, også med sine ejendomme. Vi ønsker gode rammer for de velfærds- og serviceydelser, som kommunen leverer.

Byrådet har afsat betydelige midler til en række nye børnehuse, Fremtidens Skole, nye skøjtefaciliteter, et sundheds- og beskæftigelseshus ved Buddinge Station, nye anvendelser af de bygninger, som husede Blågård Seminarium og meget andet. Samtidig skal driften af kommunens eksisterende 386.000 m2 optimeres, blandt andet for at skabe sammenhæng til den daglige drift, klima- og energioptimering, indeklimaforhold for de daglige brugere med videre.

Ansættelsesforløbet
Der er ansøgningsfrist den 7. juni 2023 kl. 12:00. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i ugerne 25 og 26, og vi regner med, at du kan tiltræde den 1. august 2023 eller efter nærmere aftale. Du bliver ansat på overenskomstvilkår med mulighed for forhandling af tillæg. Du er velkommen til at kontakte teamleder Peter Friche Madsen på telefon 61 14 22 17, hvis du har spørgsmål.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Gladsaxe er den første kommune i Danmark, der har indarbejdet FN’s verdensmål i alt, hvad vi gør. Med verdensmålene som ramme arbejder vi for social, miljømæssig og økonomisk bæredygtighed og grøn omstilling. Det gør vi, fordi vi ønsker at gøre en forskel lokalt, der bidrager til en bæredygtig udvikling globalt.
Du kan læse mere om vores arbejde med FNs verdensmål i Gladsaxestrategien.


I Gladsaxe Kommune har vi røgfri arbejdstid.

Vi opfordrer alle interesserede uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Gladsaxe Kommune, Rådhus Alle 7, 2860 Søborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 07-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://portal.signatur.dk/ExtJobs/DefaultHosting/JobApplication.aspx?ClientId=1449&ERId=81531

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5833144

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet