Fysioterapeut Vikariat

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Fysioterapeut til midlertidige pladser Hegnsgården

Vi søger en fysioterapeut som drives af faglig nysgerrighed og en uformel omgangstone. Vi er optaget af det stærke borgerblik, og vi arbejder evident. Vi værner om vores gode og trygge arbejdsplads.

Stillingen vi søger er et ½ års vikariat med mulighed for forlængelse

Om jobbet

Som fysioterapeut på Rehabiliteringscenter Hegnsgården varetager du genoptræning og rehabilitering af primært geriatriske borgere med døgnophold efter Sundhedsloven § 140 og Serviceloven § 86.1. Desuden er der ambulante vurderinger og træning af borgere, der dels har været i forløb på døgnrehabilitering, dels træner efter § 86.1.

Fysioterapeuternes arbejde er højt værdsat i det tværfaglige samarbejde, hvor bl.a. vores start vurderinger er en afgørende brik ind i planmødet med borger og pårørende. Vi tilrettelægger den fælles borgercentreret og tværfaglig indsats med fokus på borgerens hele livssituation, med rehabiliteringsbegrebet som fundament. Vores mål er at tilbyde en helhedsorienteret og meningsfuld indsats sammen borgerne.

Din profil

  • Har fødderne solidt placeret i din faglighed og de fysioterapeutiske værktøjer
  • Arbejder borgercentreret og har tålmodighed samt interesse for de komplekse geriatriske problemstillinger
  • Er faglig dygtig og nysgerrig, som er med til at motivere og facilitere den rehabiliterende tilgang
  • Du brænder for at arbejde med og tilpasse den rette træningsplan ud fra borgers mål
  • Har erfaring med hjælpemidler
  • Har gode it-kompetencer, og gerne erfaring med FSIII og KMD Nexus
  • Er effektiv og præcis i dokumentationen af dit arbejde - både skriftlig og mundtligt

Derfor skal du vælge os

Vi er et team på 12 terapeuter som alders-og erfaringsmæssigt ligger på hele skalaen. Vi hylder forskelligheden, og de kompetencer vi har i både fællesskabet som individuelt.

Der er rig mulighed for at udfolde de faglige ambitioner og viden indenfor geriatri hos os. Vi arbejder i øjeblikket målrettet med vores egen praksis i forhold til ”hvorfor gør jeg som jeg gør” og hvilken evidens og faglig fælles platform vil vi stå på.

Det med småt, vi elsker selvfølgelig kage, griner gerne og så er det en helt utrolig god terapeutgruppe, som er motiverede dygtige og innovative.

På Hegnsgården lægger vi stor vægt på at arbejde med faglig udvikling, både i form af intern læring, sparring og fælles supervision. Dine fremtidige kollegaer er dygtige, engagerede og hjælpsomme.

Om os

Vi er en del af Center for Sundhed og Træning i Rudersdal kommune og er et ud af tre matrikler. Rehabiliteringscenter Hegnsgården har 30 døgnrehabiliteringspladser og derudover et produktionskøkken samt en serviceafdeling.

God offentlige transport med motorvej bus fra København næsten lige til døren, og kommer du i bil, er der gratis p-pladser.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes i et ½ års vikariat på 37 timer. Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst. Arbejdstiderne er hverdage, primært mellem kl 8:00 til 16:00.

Din ansættelse i området Social og Sundhed er betinget af en tilfredsstillende straffeattest og referencer.

Ansøgning, samtale og kontakt

Ønsker du at høre mere om stillingen kan du kontakte Konstitueret afdelingsleder Denice Vroomen Nielsen tlf. 726985131 eller TR Mia Løvengreen Bonnek 72685141. Du er naturligvis velkommen til at komme på et uforpligtende besøg.

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Samtaler:

Onsdag D.24.04.2024

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Denice Vroomen Nielsen
Mail: devr@rudersdal.dk

Tlf.: 72685131

Ansøgningsfrist:

Mandag D. 22.04.2024

Rudersdal Kommune ligger naturskønt i et af Nordsjællands smukkeste områder – tæt på skov og mark og med nærhed til sø og hav. Vi har en ambition om at være landets bedste bo-kommune. Vi vil møde kommunens borgere dér, hvor de er, og vi vil gerne finde nye veje sammen.

Tilbage til joblisten

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Rudersdal Kommune, Øverødvej, 2840 Holte

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6027661

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet