Fysioterapeut til hjemmebehandlinger i Nærum

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Få et meningsfuldt arbejde og et fleksibelt arbejdsliv.

Er du en dygtig fysioterapeut, der brænder for at hjælpe ældre borgere til et aktivt og godt liv? Så er det lige dig, vi mangler til vores team af udkørende fysioterapeuter, der hjælper ældre borgere med at genoptræne og vedligeholde deres funktionsevne.

Fysiofresh er et koncept for sundhed i hjemmet målrettet ældre borgere. Vi styrker vores klienters helbred og livskvalitet med fysioterapi hjemmebehandling. Vi gør det trygt og nemt for ældre borgere at få kompetent hjælp i hjemmet. Vores fysioterapeuter får et meningsfuldt og fleksibelt arbejde og en god ekstra indtægt.

Du er autoriseret fysioterapeut og har flere års erfaring. Har du erfaring med det geriatriske område, er det en fordel. Som person er du positiv og tillidsvækkende, og du kan identificere dig med vores værdier: omsorg, passion og professionel.

Arbejdet er timelønnet, og du bestemmer selv, hvor du vil køre og hvornår og hvor meget, du vil arbejde. Vores administrative team og tech platform håndterer alt det praktiske, så du kan fokusere på at yde den bedste behandling. Vi tilbyder et meningsfuldt arbejde med stor fleksibilitet og god økonomi.

Lyder det som noget for dig? Læs mere og ansøg her: https://www.fysiofresh.dk/jobs.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (0-36 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

Fysiofresh, Bryghuspladsen, 1473 København K

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5936226

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet