Fagligt udfordrende nattevagtsstilling som social- og sundhedsassistent hos Plejecenter Byageren

Profilbillede
dato

Plejecenter Byageren søger to social- og sundhedsassistenter i nattevagt.

På Byageren arbejder vi stærkt på, at de som bor her har en god hverdag hele døgnet. Så hvis du har lyst til at bruge din faglighed og være en del af et team, der lykkes i fællesskab også om natten, så glæder vi os til at høre fra dig!

På plejecenter Byageren ønsker vi at højne de faglige kompetencer om natten. Vi oplever, at der er flere og flere beboere, der har behov for faglige vurderinger og et tættere samarbejde til kommunes udekørende natsygeplejerske.

Om jobbet

Dine opgaver vil være både pleje og omsorg, men også sygeplejefaglige opgaver. Det forventes, at du tilser Byagerens beboere med komplekse problemstillinger, har kontakten til kommunens udekørende natsygeplejersker og har et tæt og tillidsfuldt samarbejde til dine kolleger.

Vi er opmærksomme på, at beboernes hjem er vores arbejdsplads og vi har stor fokus på, at vi har et godt arbejdsmiljø. Vi ser forskellighed som en styrke ud fra princippet om, at hver for sig er vi gode – men vi lykkes kun sammen. Vi er derfor afhængige af, at du dokumenterer hos de beboere, der kræver observationer og opfølgninger. Ligeledes at du kommunikerer, hvis der er noget, du savner fra kolleger eller ledelse.

Vi sørger naturligvis for, at du får en grundig introduktion til jobbet.

Din profil
  • At du er social- og sundhedsassistent og har erfaring som ansvarshavende eller koordinator
  • At du har et godt overblik og ikke er bage for at prioritere opgaver ud fra kompetencer og resurser
  • At du kan lide at dokumentere og forstår vigtigheden heraf
  • At du har god forståelse for medicinhåndtering og de opgaver, der knytter sig hertil
  • At du kan lide at bruge og dele ud af din faglighed og sparre med dine kolleger
  • At dine personlige og sociale kompetencer er gode
  • At du finder arbejdsglæde ved at yde personlig pleje og omsorg samt at udføre sygeplejefaglige opgaver, træde til i akutte situationer og have tæt samarbejde med sygeplejerskerne
Derfor skal du vælge os

Vi har sammen med beboerne og deres familier skabt et godt hjem for beboerne og vi har sammen skabt en god arbejdsplads, som vi hjælper hinanden med at passe på. Vi har nærværende ledelse og alle bliver hørt. Vi holder af at være sammen, også på tværs af huset, da vi alle har et fælles ansvar for, at alle beboere har det godt.

Vi holder løbende samtaler

I Rudersdal Kommune tror vi på, at vi kun lykkes i fællesskab. Derfor er det vores mål, at alle kommunens medarbejdere og ledere i alle opgaver - og i fællesskab - arbejder for at skabe bæredygtige løsninger, der giver værdi for borgerne, virksomheden og det samfund, vi er en del af. Se vores film om Rudersdal Kommunes strategi og værdier ”Vi lykkes kun i fællesskab” HER

Ansættelsesvilkår

Stillingen er på 28 timer om ugen med arbejde hver anden weekend.

​Ansættelse er betinget af acceptabel straffeattest.

Om os

Plejecenter Byageren er et moderne byggeri med hjemligt udtryk og en dejlig skærmet have. Her er 72 lejligheder fordelt på to afdelinger med hver tre huse foruden en fællessal med træningsfaciliteter. Her er ansat ergo- og fysioterapeuter, sekretær, pedeller, social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter, sygeplejersker, beskæftigelsesvejleder og pædagog. Vi har bus og el-dobbeltcykel. Her er mange husdyr, så det skal du holde af og kunne tåle. Du er velkommen til at besøge vores hjemmeside www.rudersdal.dk/byageren.

Ansøgning, samtale og kontakt

Vi glæder os til at høre fra dig og holder samtaler løbende. Derfor er ansøgningsfrist vejledende.

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Såfremt du har spørgsmål eller andet er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Mette Sander Andersen 72683853 eller centerchef Ane Frische 72683852

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Rudersdal Kommune, Øverødvej, 2840 Holte

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-06-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6054152

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet