Engageret social- og sundhedshjælper søges til aftenvagt på Plejecenter Sjælsø, gruppe 1 og 2.

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kunne du tænke dig at nyde sommeren tæt på Sjælsø?

Om jobbet

Du bliver en del af en afdeling, hvor vi i fællesskab varetager plejen af 36 borgere. Afdelingen er delt i 2 grupper og vi søger 1 Social- og sundhedshjælper til primært aftenvagt i gruppen, hvor de 20 borgere bor. Dog forventes det, at man hjælper hinanden i begge grupper vagten igennem.

Du skal i samarbejde med dine kollegaer i de 2 grupper, planlægge, udføre, evaluere og dokumentere forløbene for de enkelte borgere om aftenen. Herudover vil du også være med til at varetage de mange forskellige opgaver, små som store, der naturligt opstår på et plejecenter, hvor 2 dage næsten aldrig er ens. Du er med til at skabe en tryg og meningsfuld hverdag, med udgangspunkt i den enkelte borgers behov og ønsker.

Du skal sammen med kolleger blandt andet anrette og servere smørrebrød + lun ret, som vores centralkøkken tilbereder; du deltager i aftenmåltidet og er med til at sikre en god og hyggelig aften.

Vi søger en medarbejder, som er god til og har interesse for at kunne skabe nærhed med borgerne gennem aktiviteter, som for eksempel musik, sang, højtlæsning og spil.

Vi arbejder i omsorgssystemet Nexus FSlll, hvor al dokumentation foregår.

De 10 aftenvagter i afdelingen planlægger selv jul og nytår, hvor man skiftes til at være på vagt jule- og nytårsaften uafhængig af grundplan.

Din profil

Du er engageret og faglig dygtig inden for plejen af den skrøbelige ældre og har lysten til at blive endnu bedre. Du er optaget af at skabe de bedst mulige rammer for den enkelte borger og du er faglig nysgerrig, ligesom du har et stort ønske om at bruge tid sammen med borgerne i arbejdet med pleje og aktiviteter.

Du brænder for at skabe et godt hverdagsliv for borgerne med fokus på nærvær og trivsel. Inden for dit kompetenceområde er du i stand til at selvstændigt at vurdere hvornår du kan tage en beslutning og hvornår det er vigtigt at inddrage dine kolleger.

Du er mødestabil og kan lide at lære fra dig og videregiver gerne din viden til blandt andet vores faste gruppe tilkaldevikarer. Du møder på arbejde med godt humør, og en god energi. Du er en teamplayer og fungerer godt i en gruppe, hvor arbejdsglæde er i højsæde og fagligheden vægtes højt.

Du er pædagogisk, har gode samarbejdsevner, er lydhør og udviser fleksibilitet i forhold til løsning af arbejdsopgaverne og tværfagligt samarbejde er vigtig for dig. Vi håber du er rig på ideer og er i stand til at omsætte dem i hverdagen.

Du er omstillingsparat, har overblik og et godt humør; du er god til at skabe relationer og har en anerkendende tilgang til det enkelte menneske. Dine kolleger sætter stor pris på dig, blandt andet fordi du ser samarbejde og et godt kollegaskab, som en meget vigtig del af et godt arbejdsmiljø.

Derfor skal du vælge os

Du skal vælge os, hvis du søger en spændende arbejdsplads, som de næste år står foran en større renovering og udbygning. Hos os er medindflydelse, faglig udvikling, dygtige, engagerede og hjælpsomme kolleger rammen for et alsidigt og spændende job, og hvor et godt grin i løbet af aftenen er noget du som vi vægter højt.

Vi lægger stor vægt på det relationelle og at borgerne oplever høj trivsel med nærhed og god livskvalitet. Vi arbejder målrettet med, at både borgere og deres pårørende skal føle sig trygge og tager derfor altid udgangspunkt i deres individuelle ønsker og behov.

Vi tilbyder en grundig introduktion og oplæring, så du kommer godt fra start, og hurtigst muligt bliver en del af den samlede personalegruppe – introduktionen begynder med 1 eller 2 dage i dagvagt. Derudover har vi fastlagte kurser for nyansatte, bl.a. forflytning og fælles introduktion for ny-ansatte.

Vi synes, ligesom dig, at det har været en god dag når vi har gjort en forskel for vores borgere i godt samarbejde med vores kolleger.

Ansættelsesvilkår

Jobbet er på 27 timer ugentlig; fast onsdage og torsdage (mødetid15-23) hver uge, samt weekend i ulige uger ( mødetid 15-22.30).

Start den 1. juli 2023 eller efter aftale.

Ansættelse på plejecenter Sjælsø er betinget af tilfredsstillende offentlig straffeattest.

Om os

Plejecenter Sjælsø er en del af Rudersdal Kommune og ligger med smuk udsigt over Sjælsø i naturskønne omgivelser i Birkerød.

Bus 196 kører lige til døren fra Birkerød Station.

Du kan læse mere om os på https://www.rudersdal.dk/plejecenter-sjaelsoe

hvor du også kan finde læse stillings- og funktionsbeskrivelsen til jobbet.

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Du bedes vedhæfte dine uddannelsespapirer

Samtaler: 02.06.2023

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Rudersdal Kommune, Øverødvej 2, 2840 Holte

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 24-05-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://www.rudersdal.dk/job?hr=show-job/147948&linkref=107055&locale=da_DK

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5833195

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet