Detaljeorienteret og servicemindet studentermedhjælper med flair for data og lyst til forbedring til Danmarks største psykiatriske center

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Har du lyst til at hjælpe Kvalitets- og Forbedringsenheden (KFE) med at understøtte dataleverancen, der skal bidrage til at identificere og implementere systematiske og målbare forbedringer, som kommer patienterne til gode?

Rollen som studentermedhjælper i Psykiatrisk Center København (PCK)

I denne rolle skal du bistå dine kollegaer i KFE med at levere og udvikle data, som understøtter realiseringen af centrets mål og forbedringsarbejde.

Dine primære opgaver vil være:

  • Udvikling og løbende drift af centerets målstyringsdata, fx centerledelsens dashboard og relevante dataoverblik til ledergruppen samt teknisk support af forskellig art
  • Strukturere og rense datasæt samt fejlsøgning og problemløsning
  • Anden praktisk eller administrativ hjælp til KFE eller vores samarbejdspartnere
Vores forventninger til dig

Du er i gang med en videregående uddannelse og som person er du nysgerrig, har et positivt mindset og lyst til samarbejde.

Vi lægger vægt på, at du:

  • Navigerer naturligt i IT systemer og med databearbejdning i Excel på højt niveau, herunder VBA, pivot og andre primære funktioner
  • Har en basal forståelse for forskellige typer data og programmering (fx i SAS, R, SQL eller Python)
  • Har en passion for at optimere processer og finde effektive og brugervenlige løsninger
  • Er systematisk, struktureret, omhyggelig og effektiv
  • Arbejder selvstændigt og målrettet
  • Har organisationsforståelse og evne til at se, hvordan man kan hjælpe
  • Du er god til at formidle det svære til andre, så det bliver let at forstå og bruge i praksis
Det vil være en fordel, hvis du har en sundhedsfaglig forståelse, men det er ikke et krav.

Lidt om os og hvad vi kan tilbyde dig

Du kommer til at indgå i et team bestående af 10 erfarne kvalitets- og forbedringskonsulenter, som har forskellige opgaver og funktioner, men som alle brænder for at gøre en positiv forskel for patienterne.

I Region Hovedstadens Psykiatri (RHP) arbejder vi for at hjælpe vores patienter godt tilbage til en bedre hverdag. For at lykkes med vores ambitioner, arbejder alle psykiatriske centre systematisk med forbedringsmetoder og -værktøjer, hvoraf dataanalyse spiller en vigtig rolle.

Løn- og ansættelsesforhold

Stillingen er 15 timer om ugen og aflønnes i henhold til gældende overenskomst. Du får stor frihed og tilsvarende ansvar for at planlægge og tilrettelægge dine opgaver, og der er således fleksibilitet omkring arbejdstid, fx omkring eksamen.

KFE har fælles kontorpladser på Frederiksberg Hospital, men arbejder fra alle centerets 10 matrikler afhængigt af de aktuelle opgaver. Der vil være mulighed for i perioder at arbejde hjemmefra.

Tiltrædelse ønskes medio august 2023 (præcis dato aftales ved ansættelse).

Vi glæder os til at høre fra dig!

Har vi vakt din interesse så ansøg via linket på siden senest søndag 4. juni 2023.

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt i uge 24 (tirsdag 13. eller onsdag 14. juni 2023).

Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen, kan du kontakte kvalitets-og forbedringschef Marianne Maibøll (mobil: 30-55-02-34 / mail: marianne.maiboell@regionh.dk ) eller kvalitets- og forbedringskonsulent Maalthe Baungaard (mobil: 23 99 37 32 / mail: maalthe.markkus.falk.baungaard@regionh.dk ).

Psykiatrisk Center København (PCK) er Danmarks største psykiatriske center med 253 sengepladser fordelt på 3 hospitaler samt ambulatorier på 8 adresser. Vi har det, der svarer til 1.100 fuldtidsansatte. Centret er en del af Region Hovedstadens Psykiatri (RHP) og har Indre By, Østerbro, Nørrebro, Nordvest, Frederiksberg, Brønshøj og Vanløse som optageområde. Du kan læse mere om Psykiatrisk Center København på www.psykiatri-kobenhavn.dk

Du kan du læse og høre mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på vores hjemmeside Job i psykiatrien.INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Psykiatrisk Center København, Edel Sauntes Allé 10, 2100 København Ø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 04-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=342&ProjectId=249318&DepartmentId=22012&MediaId=4952&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5834027

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet