Ansvarsfuld hjælper søges til 11-årig dreng i Nærum

Profilbillede
dato

Er du uddannet pædagog, eller har du erfaring med at arbejde med børn med særlige behov?  Vil du hente en dreng fra skole og støtte ham 2 gange om ugen? Så  læs med her!

Om opgaven

I Nærum bor en 11-årig dreng sammen med sin familie. Han har en pacemaker og udtrættes derfor hurtigt, og kan i den forbindelse få kvalme og hovedpine. 

Opgaven er at hente drengen fra skole 2 gange om ugen og følge ham hjem. I tager bussen sammen og øver de forskellige elementer omkring det at køre i bus, da drengen har et stort ønske om, med tiden selv at køre med bus. Når I kommer hjem til drengen, hygger I og laver aktiviteter eller slapper af, alt efter drenges overskud og energiniveau. Hvis han bliver meget træt, hjælper man drengen med at få ro og komme til at sove. 

Drengen elsker musik og er selv i gang med at lære at spille klaver. Han er også glad for udelivet og elsker at bygge, snitte, stå på skateboard og løbehjul. I forbindelse med aktiviteter skal man være tage initiativ til aktiviteter og lege og støtte drengen ved at guide ham i hvad I skal, hvornår og i hvilken rækkefølge. 

Om dig

Du er uddannet pædagog eller har solid erfaring med at arbejde med børn med særlige behov. Det er vigtigt at du er ansvarsfuld, og at du kan motivere og guide i forbindelse med aktiviteter. 

Arbejdstid

Stillingen er på 6 timer om ugen.

Vagtplan:

  • 2 hverdage om ugen (de konkrete dage aftales med familien)
  • Mødetiden er mellem kl. 13.00/14.00
  • Hver vagt er af 3 timers varighed

Vi tilbyder 

Du bliver en del af en familieejet virksomhed med en masse engagerede medarbejdere. Du har en fast rådgiver, som du altid kan få sparring hos. Udenfor kontorets åbningstid er der altid en bemandet vagttelefon, så du er aldrig alene. Løn og pension i henhold til Landsoverenskomst for handicaphjælp i borgers eget hjem (minus BPA) indgået mellem FOA og Dansk Erhverv. Du er dækket af DUOS’ ansvars- og arbejdsskadeforsikring og sundhedsforsikring er en del af din pensionsordning. Du modtager relevant introduktion og løbende opkvalificering - og så kan du slet ikke undgå at udvikle dig både personligt og fagligt, når du arbejder med mennesker hos os i DUOS. 

Vil du være vores nye kollega?

Så send en ansøgning via linket. Du skal have en profil på mit.duos.dk og være logget ind for at søge. Vi holder samtaler løbende, send derfor gerne din ansøgning med det samme. Tiltrædelse snarest muligt. Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Trine-Emilie Schøler på 3634 4990. Du kan altid finde svar på generelle spørgsmål her: FAQ

Vi er mennesker, der hjælper mennesker 

I DUOS hjælper vi mennesker i hverdagen, støtter dem i svære situationer og bidrager til deres trivsel og livskvalitet. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at det er afgørende at sikre det rette match mellem medarbejder og borger, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske.

Læs mere om DUOS på www.duos.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (3-6 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

DUOS A/S, Paradisæblevej, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 05-06-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6027925

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet