Administrativ assistent søges til service- & installationsafdeling i SIF Gruppen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du god til at jonglere med opgaver, og brænder du for at levere en fantastisk service? Så er det måske lige dig, vi leder efter til rollen som Administrativ assistent til vores service- & installationsafdeling.

Vi søger en serviceminded, udadvendt og superorganiseret administrativ assistent til en fast stilling, som skal besættes hurtigst muligt. Din mission er at være bindeleddet mellem opgavehåndtering og fakturering og sikre, at tingene kører gnidningsfrit hele vejen fra modtagelse til afslutning.

Om jobbet

Du bliver den serviceorienterede superhelt, der samler trådene og bevarer det store overblik uden at gå på kompromis med detaljerne. Du vil dagligt have kontakt med vores kunder og montører ude i marken, og din evne til at håndtere forskellige situationer med en smidig tilgang vil være afgørende.

Hvis du er IT-ninja og har erfaring med Navision, er det et stort plus!

Dine primære opgaver inkluderer:

  • Modtagelse og håndtering af ordrer fra kunder samt opdatering af ExpandIT-planen
  • Løbende opfølgning på igangværende ordrer/sager
  • Løbende kundekontakt samt kommunikation med vores montører
  • Godkendelse af lønindberetninger fra montørerne i din afdeling
  • Fakturering af service- og projektsager

Dine sekundære ansvarsområder inkluderer:

  • Telefonpasning
  • Diverse administrative opgaver
  • Deltagelse i administrative projekter
  • Bidrag til implementering af procesoptimering

Vi forstiller os, at du:

  • Har en høj standard for kvalitet og service og er stolt af at levere den bedste oplevelse
  • Er vant til at gribe bolde og sætte struktur på tingene  
  • Kan bevare roen og overblikket i tilspidsede situationer
  • Trives med en ærlig og direkte kommunikationsstil
  • Har erfaring fra entreprenørbranchen, helst el-branchen
  • Har erfaring og er vant til at arbejde i/med Microsoft Office-pakken

Hvad vi tilbyder

Du får en spændende stilling med gode udviklingsmuligheder og indflydelse på din egen hverdag. Vi arbejder i et travlt, men afslappet miljø, hvor det er vigtigt for os, at arbejdet også er sjovt.

Så er du klar til at træde ind i denne fantastiske rolle og være en del af vores team? Send din ansøgning i dag! Vi glæder os til at høre fra dig.

SIF Gruppen som din nye arbejdsplads

SIF Gruppen er en ejerledet virksomhed i løbende udvikling. Vi har eksisteret i 105 år og er i dag næsten 500 medarbejdere. Vi er bevidste om, at det er vores medarbejdere som er nøglen til at opnå vores forretningsmæssige mål. Derfor har vi stort fokus på at videreuddanne vores medarbejdere via vores kompetence- og uddannelsesplatformen SIF Akademi. På denne måde sikrer vi, at vores medarbejdere hele tiden er kompetencemæssigt og personligt klædt på, til at efterleve både egne ønsker og faglige krav, og samtidig følger den udvikling, der er i branchen. Ligeledes arbejder vi målrettet med uddannelse af lærlinge og har lige nu over 110 lærlinge.

Kunne du tænke dig at være en del af et hus med en uformel omgangstone, højt til loftet og en flad organisationsstruktur? Hos SIF Gruppen lægger vi stor vægt på at være åbne, ærlige og direkte og forventer naturligvis det samme af vores medarbejdere. Derudover lægger vi stor vægt på, at arbejdsdagen frem for alt er indholdsrig og motiverende. Vi er en virksomhed med fart på, og der er ikke langt fra tanke til handling. Derudover lægger vi stor vægt på det sociale fællesskab og tilbyder mange sjove og hyggelige arrangementer i løbet af året for vores medarbejdere og deres familier.

Nysgerrig efter at høre mere?

Ønsker du yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder Kristina Riis Knudsen på tlf.: 51 59 56 59.

Vi ser frem til at modtage din motiverede ansøgning med CV snarest mulig på job@sif.dk, med emnetitlen ”Administrativ assistent – Service & installation”. Vi modtager ansøgninger til og med den 15. august 2023, men indkalder løbende til samtaler.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

SIF GRUPPEN A/S, Generatorvej, 2860 Søborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 15-08-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Via e-mail: job@sif.dk

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5856413

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet