Tilkaldevikar for natmedarbejderen i Bofællesskabet Langebjerg

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Bofællesskabet Langebjerg er et tilbud i Nærum. Her ydes individuel socialpædagogisk støtte til borgere, der bor i egen lejlighed og enten har udviklingshæmning, eller lever med neuro-atypiske udfordringer. Aldersgruppen er bred, fra 25 til 55 år og støttebehovet til de enkelte borgere er meget forskelligt.

Om jobbet
Vi søger tilkaldevikarer for husets faste natmedarbejdere. Du skal være med til at sikre, at borgerne oplever tryghed. Dine arbejdsopgaver om natten er få og små rengøringsopgaver, af og til en enkelt maskinfuld tøj, klargøring af morgenmåltid, samt at være til rådighed for borgerne i bofællesskabet og påbegynde morgenvækning. Borgerne på Langebjerg er bevidste om retten til individualisme. De er meget selvhjulpne, og har yderst sjældent brug for natmedarbejderen gennem natten.

Din profil
Der næsten ikke er borgerkontakt, og arbejdsopgaverne kræver ingen faglige forudsætninger. Derfor kan du sagtens være tilkaldevikar uden uddannelse. Du kan også søge stillingen som tilkaldevikar for natmedarbejderne, med en pædagogisk eller sundhedsfaglig uddannelse. Det falder dig naturligt at arbejde selvstændigt og være ansvarsbevidst. Det er nødvendigt, at du kan formulere dig på skrift, da vi dokumentere indsatsen i et fagprogram på computer.

Derfor skal du vælge os
På Langebjerg er tilkaldevikarer en vigtig del af det samlede team. Det er muligt i nogen grad, at du selv kan tilrettelægge dine arbejdsopgaver, -dog stadig i et samarbejde med borgere og kolleger. Vi ligger tæt på både indkøb, natur og rigtig gode bus- & togforbindelser (fx 35 min fra Kbh. centrum).

Ansættelse og løn
Der er ingen faste timer i stillingen. Du vil blive tilbudt vagter, når husets faste natmedarbejdere er fraværende. Ved ferie og afspadsering tilrettelægger vi flere uger í forvejen. Ved sygdom vil du oftest blive kontaktet med kort varsel.

Natmedarbejderens arbejdstid er 22.45-07.15 på hverdage og 22.45-07.45 i weekenden

Du aflønnes efter overenskomsten på området, og ud fra din uddannelse og anciennitet.

Ansøgning og samtaler

Du ansøgerved at klikke på den blå klods nederst.

Der er ansøgningsfrist torsdag den 29. februar.

Vi afholder løbende samtaler

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Rudersdal Kommune, Øverødvej, 2840 Holte

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 29-02-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5980916

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet