SushiMania i Nærum Meny fejrer 1 års fødselsdag med 50% rabat

En af de unikke ting ved SushiMania i Nærum Meny er muligheden for at sammensætte din egen menu. Med deres pick’n’mix-koncept kan du vælge præcis de stykker sushi, du elsker allermest (Foto: SushiMania)
dato

SushiMania i Nærum Meny fejrer sin første fødselsdag, og det betyder en fantastisk mulighed for sushi-elskere! I anledning af jubilæet tilbyder SushiMania hele 50% rabat på deres frisklavede sushi frem til og med søndag. Det er den perfekte anledning til at nyde lækker sushi til en fantastisk pris.

Hos SushiMania er kvaliteten altid i højsædet. Deres dygtige sushikokke laver din sushi frisk hver dag, så du kan være sikker på at få de bedste smagsoplevelser. Med et bredt udvalg af lækre maki og nigiri, er der noget for enhver smag.

En af de unikke ting ved SushiMania i Nærum Meny er muligheden for at sammensætte din egen menu. Med deres pick’n’mix-koncept kan du vælge præcis de stykker sushi, du elsker allermest. 

Det hjælpsomme personale står altid klar til at guide dig og hjælpe med at sammensætte den perfekte menu, der passer til dine smagspræferencer.

Så hvad venter du på? Kom og besøg SushiMania-butikken i Meny i Nærum denne uge og benyt dig af den fantastiske fødselsdagsrabat.

Med 50% rabat på sushi er det en oplagt mulighed for at prøve noget nyt eller nyde dine favoritter til en nedsat pris.

Kilde: SushiMania