Radiograf søges til Privathospital i Hellerup

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være en del af et radiografteam, der skaber høj faglig kvalitet, gode patientoplevelser og sætter samarbejde internt og eksternt højt? Så er du måske den nye radiograf, vi søger til Capio Privathospitals billeddiagnostiske afdeling i Hellerup.


Capio tilbyder

Vi tilbyder dig at blive en del af vores radiografteam, der sætter standarden for høj faglig kvalitet, gode patientoplevelser, godt tværfagligt samarbejde, samt faglig udvikling. Vi har altid patienten i centrum, og alle der gæster os, behandles med omsorg og interesse.

Vi tilbyder et uformelt arbejdsmiljø med dygtige kolleger, lækre faciliteter og ikke mindst en herligt travl hverdag. Hos os har du mulighed for at oparbejde og opretholde en bred vifte af kompetencer inden for konventionel røntgen og MR-scanning. Dine arbejdsopgaver bliver MR-scanning samt røntgen og du kommer til at arbejde tæt sammen med vores radiologer. 

Vi har dag- og aftenåben mandag til fredag og i weekenderne efter behov. Vi tilbyder et fleksibelt job, hvor du har indflydelse på planlægningen af din arbejdstid og din vagtplan aftales derfor individuelt efter klinikkens behov og dine ønsker.

Der er tale om en fast stilling på 37 timer eller andet efter aftale, med vagter placeret fortrinsvist i alle ugens dage med en vagtlængde på 8-12 timer.


Capio søger

Vi søger en erfaren radiograf med MR-erfaring til vores røntgen og MR-afsnit, hvor vi servicerer ambulante, samt præ- og postoperative patienter. Erfaring med mammografi vil være en fordel.

Du har gode samarbejdsevner, er god til at kommunikere og du sætter pris på en effektiv og afvekslende dagligdag. Du har mod på et udfordrende arbejde med rig mulighed for selv at skabe rammerne for dit fagområde og i det daglige arbejde.


Yderligere information om stillingen

Har du brug for yderligere information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Chefradiograf Forough Sadolin på fsa@capio.dk


Ansøgningsfrist

Ansøgningsfrist 27. maj 2023, men vi indkalder til samtaler løbende, så tøv derfor ikke med at sende din ansøgning.

Om Capio

Capio er et alsidigt privathospital med speciale i hhv. diagnosticering og behandling af ryg- og nakkelidelser samt almen kirurgi – herunder mave-tarm, urologi, ortopædkirurgi, håndkirurgi og plastikkirurgi samt en lang række øvrige specialer. Vi har seks hospitaler beliggende i henholdsvis Hellerup, Brøndby, Odense, Aalborg, Viborg og Aarhus.

Vi har gennem årene været i konstant vækst og er i dag et af de største privathospitaler i Danmark samt en del af Ramsay-koncernen. Vi vægter kvalitet og patientsikkerhed meget højt, har konstant fokus på høj patienttilfredshed og er for tredje gang akkrediteret uden bemærkninger efter Den Danske Kvalitetsmodel. Vores patienter kommer via sundhedsforsikringer, som privatpatienter eller henvist fra regionerne.

 

Læs mere om os på www.capio.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Capio A/S, Hans Bekkevolds Allé 2B, 2900 Hellerup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 16-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://capiodk.varbi.com/dk/jobs/630268?where=107

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5834589

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet