PAYROLL SPECIALIST

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Til vores kunde DCC Energi søger vi netop nu en serviceminded, kvalitetsbevidst og struktureret Payroll Specialist.
Hvis du er en person med stærke servicefærdigheder og naturlig flair for at sikre, at lønnen udbetales korrekt og til tiden, så er denne stilling det rette match for dig. Du får muligheden for at blive en del af en veletableret virksomhed, der prioriterer en sund balance mellem arbejde og fritid.
DCC Energi har lokale og internationale rødder og forsyner hele Denmark med en bred vifte af energiprodukter og serviceydelser. Du vil arbejde i rummelige kontorlokaler i Nærum og blive en integreret del af et dygtigt finansteam bestående af 11 dedikerede medarbejdere.
Samlet set har DCC Energi i Danmark 225 medarbejdere og opererer også i Norge og Sverige. Virksomheden sætter en ære i at fremme medarbejdernes trivsel og lægger stor vægt på fællesskab samt personlig og faglig udvikling.

DINE PRIMÆRE ARBEJDSOPGAVER

 • Du vil have ansvaret for at administrere hele lønprocessen for virksomhedens medarbejdere i Danmark og støtte søsterselskaberne i Sverige og Norge.
 • Du vil skulle håndtere den regnskabsmæssige side af lønadministrationen, herunder bogføring, afstemninger, opgørelse af feriepengeforpligtelser og indberetninger til offentlige myndigheder med mere.
 • Det vil være en naturlig del af dine daglige opgaver, at du også holder dig opdateret med de seneste ændringer i lovgivning og overenskomster.
 • Du vil også være ansvarlig for at håndtere refusioner i forbindelse med sygdom og barselsorlov.
 • Endelig vil du forberede og levere forskellige rapporter.


FAGLIGE KVALIFIKATIONER

 • Du har 2 års erfaring med lønadministration og kendskab til flere overenskomster
 • Du har gode kommunikative evner og sætter en ære i at hjælpe og supportere virksomhedens ansatte
 • Du har en god proces- og systemforståelse
 • Erfaring med Visma løn, Visma HR og Business Central vil være en fordel
 • Taler og forstår dansk samt engelsk
 • Erfaring med og viden om diverse overenskomster

PERSONLIGE KVALIFIKATIONER

 • Du arbejder selvstændigt, ansvarsbevidst og målrettet
 • Flair og interesse for automatisering og processer
 • Du er serviceminded, detaljeorienteret og kommer med en udadvendt personlighed
 • Du trives i et arbejdsmiljø, hvor løbende tilpasninger og optimeringer af arbejdsgange og arbejdsprocesser er en naturlig del af hverdagen

DU TILBYDES

 • En attraktiv stilling i en professionel virksomhed med et uformelt og socialt arbejdsmiljø, hvor der er fokus på trivsel, sammenhold og personlig/faglig udvikling
 • Frihed under ansvar og et arbejdsliv i balance
 • Pension, sundhedsforsikring og bonus

ANSØGNING
Såfremt du er interesseret i ovenstående stilling, trykker du ’Ansøg nu’ og vedhæfter dit fyldestgørende CV. Du kan oprette en brugerprofil på vores hjemmeside, hvis du har yderligere relevante dokumenter. Alle ansøgninger behandles med fuld diskretion.

ANSØGNINGSFRIST
Vi indkalder løbende kandidater til samtale, hvorfor du venligst bedes fremsende din ansøgning snarest. Alle ansøgninger behandles med fuld diskretion.

FØLG OS GERNE PÅ LINKEDIN OG FACEBOOK, FOR LØBENDE AT HOLDE DIG OPDATERET PÅ VORES LEDIGE STILLINGER.

Kelly er et rekrutterings- og vikarbureau, som står for udvælgelsen af kandidater til denne stilling. Vælger du at søge jobbet, vil dine oplysninger blive håndteret i overensstemmelse med Kellys regler for Privacy Statement.

Idet vi er en virksomhed med fokus på lige muligheder for alle, opfordrer vi alle kvalificerede personer at søge jobbet; uanset race, køn, eventuelle handicap, religion, seksuel orientering og alder.

------------------------------

Kelly are acting as an Employment Agency in relation to this role. Should you choose to apply, your information will be processed in accordance with Kelly's Privacy Statement.

As an Equal Opportunities employer, we welcome applications from all suitably qualified persons regardless of their race, sex, disability, religion/belief, sexual orientation or age.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

KELLY SERVICES, FILIAL AF KELLY SERVICES OF DENMARK. INC., DEL., USA, Kultorvet, 1175 København K

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 08-01-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5941431

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet