KÆRE SYGEPLEJESTUDERENDE! ØNSKER DU ET FAGLIGT RELEVANT STUDIEJOB, HVOR DU BLIVER EN DEL AF ET STÆRKT SAMMENHOLD?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi udvider vores antal af timelønnede! Ønsker du et studiejob hvor du konstant udvikler dig indenfor faget, og hvor sygeplejen sættes i fokus? Så kom og vær en del af vores fantastiske team.

”Jeg er rigtig glad for at arbejde på dette afsnit, da der er rig mulighed for læring og supplering af ens kliniske erfaring. Både i samarbejdet med søde kollegaer, og i mødet med interessante patienter”. Signe, 4. semester studerende, ansat siden afsluttet 2. semester.

”Alsidigt afsnit med kæmpe potentiale som studerende for udvikling, i trygge rammer, samt et skønt kollegialt miljø”. Sophie, 5. semester studerende, ansat siden afsluttet 2.semester.

”Jeg bliver som timelønnet altid udfordret på min faglige viden og kompetencer. Jeg indgår i mine vagter som en del af et super team, som er med til at udvikle mig som sygeplejerske. Der er altid plads til grin blandet med faglig sparring. Alt dette er med til, at jeg udvikler mig fagligt og personligt. Jeg glæder mig derfor til at søge en stillingen her, når jeg er færdiguddannet”. Laura, 7. semester studerende, ansat efter afsluttet 6. semester.

Velkommen til!

Hormon- og Stofskiftesygdomme Sengeafsnit 1 (Gentofte-matriklen), er en del af en stor medicinsk afdeling, hvor vi arbejder ud fra en Vision og Strategi for sygeplejen - læs her. Vores patienter bliver typisk indlagt akut med komplekse, tværfaglige problemstillinger - udover endokrinologiske sygdomme, såsom hypofyseinsufficiens, elektrolytforstyrrelser og diabetes, har vi særlige kompetencer indenfor abstinensbehandling og sociale problemstillinger.
Derudover har vi sengepladser til indlæggelseskrævende patienter med dermatologiske lidelser.

Når du starter hos os, tilbyder vi dig:

 • En struktureret introduktion til afsnittet og de rutiner der er i hver vagtlag.
 • De første vagter udenfor normering, med en rutineret sygeplejerske eller social-og sundhedsassistent.
 • Sygepleje til en spændende og kompleks patientgruppe, der favner bredt i det medicinske speciale.
 • Faglig udvikling, bl.a. hvor vi alle hverdage afholder ”15 faglige minutter” faciliteret af afsnittets kliniske sygeplejespecialist, hvor relevant evidens baseret viden og case refleksion inddrages.
 • Fantastiske ergonomiske forhold, hovedsageligt store enestuer med eget bad, toilet, loftlift og en utrolig udsigt over Øresund.
 • At blive en del af en engageret og dynamisk personalegruppe, bestående af novicer og eksperter, hvor der skabes et trygt rum for læring, faglig sparring, og personlig udvikling.
 • Et tæt kollegialt sammenhold, hvor vi griner sammen, løfter i flok og afholder flere sociale arrangementer i løbet af året. Hos os er arbejdsmiljø nemlig nøglen til succes!
Vi forventer af dig:

 • Du er færdig med semester 2.
 • Du er engageret, hjælpsom og har stort gåpåmod.
 • At du har erfaring med basal sygepleje og vægter dette lige så højt som vi gør.
 • At du er reflekterende, og ikke er bange for at spørge, når du er usikker.
 • At du ønsker at bidrage til et godt arbejdsmiljø.
Hvem er vi?

Du kan starte med at finde os på Instagram @endokrinologisk221 eller se denne video om vores afsnit https://www.youtube.com/watch?v=KGBiso3CJ2g

Vi er stolte af vores faglighed og vi higer efter at gøre det endnu bedre for vores patienter. Vi er ikke bange for at udvikle os, samt implementere og teste nye innovative måder at levere sundhedsfremme på. For eksempel har vi et helt unikt tilbud til vores patienter med Virtual Reality, som har til formål at fremme træning under indlæggelse, ved at patienterne oplever en gåtur på Christiania, mens de anvender en gulvcykel.

Vi har en velorganiseret hverdag, hvor vi arbejder ud fra Fundamentals of Care - klinisk lederskab - i et velfungerende tværfagligt team bl.a. bestående af læger, terapeuter, diætister, hospitalspræst og socialsygeplejerske. Vi uddanner sygeplejestuderende og assistentelever og værner meget om et godt studie- og læringsmiljø.

Lyder det ikke bare tiltrækkende? Læs også denne fine artikel vi havde i fagbladet Sygeplejersken i oktober 2022:

https://dsr.dk/sygeplejersken/arkiv/sy-nr-2022-11/her-er-man-en-vigtig-brik-i-spillet

Om stillingen:

Stillingen er som tilkald og generel vagtdækning. Det vil både være dagvagter, aftenvagter, og som ekstramand i nattevagter og i weekenderne. Hvis du vil, kan du ansættes til at arbejde hver anden weekend, så du er sikret en fast indtægt under studiet.

Du er ventet og velkommen, og vi glæder os meget til at modtage din ansøgning og dit CV via linket senest den 30. maj 2023.
Stillingen er med tiltrædelse hurtigst muligt, og vi vil løbende holde ansættelsessamtaler.

Så kære sygeplejestuderende, vil du være en del af vores fantastiske team? Så søg denne stilling.
Du er mere end velkommen til at komme på besøg eller kontakte afdelingssygeplejerske Anne Vadstrøm på telefon 29 34 80 09. Du er også velkommen til at sende en e-mail: anne.vadstroem.02@regionh.dk


INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid

-Arbejdsgiver:

Gentofte Hospital, Kildegårdsvej 28, 2900 Hellerup

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=342&ProjectId=249608&DepartmentId=11992&MediaId=4718&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5835724

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet