Faglært støtteperson til kvinde på 59 år i Nærum

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger dig, som vil tage kvinden med på tur i nærområdet og tage med til ridefys. Hun har fået en hjerneskade ved en ulykke og trives rigtig godt ved at komme en tur ud i det blå.

Om jobbet
I Nærum bor kvinden på 59 år sammen med hendes mand. Kvinden har fået en hjerneskade i en ulykke og har mistet sproget og er delvis lammet. Hun søger nu en støtteperson, som kan tage hende ud på tur i området samt tage med til ridefys en gang pr. uge. Aktiviteter med kvinden kunne f.eks. være en gåtur, hygge shopping eller evt. en cykeltur på side-by-side cykel.

Kvinden sidder i kørestol og kan sige få ord. Hun er dog god til at kommunikere med fagter og lyde.  Hun har et godt humør og er tidligere sygeplejerske. 

Om dig 
Du er enten uddannet pædagog eller pædagogisk assistent. Du synes det lyder som et givende job, at være med til at øge livskvaliteten for kvinden.

Som person er du rolig og tålmodig og er har forståelse for kvindes handicap.  
Der vil være personlig pleje når i er på tur, da kvinden bruger ble. I hjemmet har hun hjemmepleje. 

Det er vigtigt du har kørekort og kan køre en handicapbil da du skal køre kvinden til ridefysioterapi. 

Arbejdstid 
Hverdage 3 gange i ugen kl. 10 - 15.
Tirsdag følger du kvinden til ridefys, hvorefter i laver en aktivitet, cafe el. lign. 

Vi tilbyder 
Du bliver en del af en ambitiøs virksomhed med en masse engagerede medarbejdere. Du har en fast rådgiver, som du altid kan få sparring hos. Udenfor kontorets åbningstid er der altid en bemandet vagttelefon, så du er aldrig alene. Løn og pension i henhold til Landsoverenskomst for handicaphjælp i borgers eget hjem (minus BPA) indgået mellem FOA og Dansk Erhverv. Du er dækket af DUOS’ ansvars- og arbejdsskadeforsikring og sundhedsforsikring er en del af din pensionsordning. Du modtager relevant introduktion og løbende opkvalificering - og så kan du slet ikke undgå at udvikle dig både personligt og fagligt, når du arbejder med mennesker hos os i DUOS. 

Vil du være vores nye kollega?

Så send en ansøgning via linket. Du skal have en profil på mit.duos.dk og være logget ind for at søge. Vi holder samtaler løbende, send derfor gerne din ansøgning med det samme. Tiltrædelse snarest muligt.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent  Trine-Emilie Lyberth på tlf. 36 34 79 00. Tryk 5 og derefter 1.

Du kan altid finde svar på generelle spørgsmål her: FAQ - DUOS

 

Vi er mennesker, der hjælper mennesker 
I DUOS hjælper vi mennesker i hverdagen, støtter dem i svære situationer og bidrager til deres trivsel og livskvalitet. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at det er afgørende at sikre det rette match mellem medarbejder og borger, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske.

Læs mere om DUOS på www.duos.dk 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

DUOS A/S, Paradisæblevej 4, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 13-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://mit.duos.dk/jobs/136888

Via e-mail: neh@duos.dk

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5850744

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet