Erfarne kort- og landmålingsteknikere til Geopartner i København

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Interesserer du dig for større eller mindre byggeprojekter, matrikulær opmåling eller banker hjertet for databehandling? Har du en solid erfaring indenfor landmåling? Så kan du være vores nye kollega. Om jobbet Vi oplever stor tilgang af opgaver, og har brug for flere hænder til at løfte vores opmåling og databehandling, og søger derfor kort- og landmålingsteknikere til vores kontor i København. Hver dag løser vi store såvel som små opgaver for vores kunder indenfor en lang række fagområder. Præcis opmåling og korrekt databehandling er en forudsætning for, at vi kan løse de opgaver, som giver vores kunder værdi – og det er hér, vi har brug for dig!

Du bliver en del af en tillidsbaseret organisation, hvor du hurtigt får ansvar for egen kalenderstyring og opgaver – naturligvis med et stærkt fagligt bagland fra hele Geopartners landsdækkende organisation, som står klar til at sparre og hjælpe. På kontoret i København får du 30 kompetente kollegaer, der dækker flere faggrupper, som arbejder tæt sammen om opgaveløsning indenfor hhv. forsyning, større anlægsprojekter, 3D laserscanning og det matrikulære område.

Din dagligdag vil bl.a. kunne indeholde følgende arbejdsopgaver:

 • Afsætning og databehandling på større anlægsprojekter med direkte kontakt til kunder og ansvar for projektstyring.
 • Opmåling, afsætning og databehandling indenfor byggeri.
 • Opmåling, afsætning og databehandling af infrastruktur.
 • Opmåling og tegning af situationsplaner.
 • Opmåling til fastlæggelse af skel samt afsætning af skel.
 • Netmåling og beregning.
Stillingerne er på 37 timer om ugen, og ansættelse vil være med udgangspunkt på vores kontor i København.

Om dig Vi lever af tilfredse kunder, og du vil dagligt være i kontakt med vores kunder, som bl.a. er entreprenører, kommuner, forsyningsselskaber og privatkunder. Vores arbejde spiller en vigtig rolle for dem, og det er derfor vigtigt, at du forstår at skabe og vedligeholde den gode kunderelation. Herunder hører også, at du kan prioritere og ændre i dine arbejdsplaner efter behov, og nogle gange løse opgaver med kort varsel.

Vi forventer, at du:

 • er uddannet kort- og landmålingstekniker, og gerne med kendskab til byggeri og anlægsprojekter.
 • har god teknisk forståelse og erfaring med at arbejde med totalstation, nivelleringsinstrument og GPS.
 • kan indgå i databehandling og beregninger.
 • har interesse i arbejder vedr. infrastruktur eller byggeri – både mindre, mellemstore og store byggerier.
 • har gode IT-kompetencer og gerne kendskab til Bentley.
 • kan samarbejde med både kollegaer, kunder og samarbejdspartnere.
Desuden forestiller vi os, at du kommer med en del erfaring, hvor du som minimum har arbejdet med landmåling i 5 år. For at håndtere den daglige kontakt med vores kunder er det en forudsætning, at du taler og skriver dansk. Jobbet betinger, at du har et gyldigt kørekort.

Bliv en del af Geopartner Vi er 255 medarbejdere fordelt på 24 kontorer rundt om i landet, da vi tilstræber at være lokalt forankret. I Geopartner bliver du en del af et stærkt fagligt miljø, der samarbejder på tværs af faggrupper både lokalt og på tværs af landet, så vi kan tilbyde vores kunder helhedsløsninger. Sammen skaber vi et professionelt og godt arbejdsmiljø, hvor der også er plads til humor og samvær, og hvor du altid har en kollega, der kan hjælpe dig, hvor du ikke selv er specialist. Vores omgangstone er uformel, og vi lægger vægt på kollegialt sammenhold på tværs af faggrupper og alder.

Hele Geopartner mødes mindst to gange om året, hvor det interne netværk styrkes gennem faglige og sociale aktiviteter. Stort set alle medarbejdere er medlem af vores aktive personaleforening, hvor der tilbydes arrangementer af social karakter, også på tværs af kontorer og områder.

I Geopartner sørger vi ikke kun for, at vores instrumenter, biler og IT-udstyr er af den bedste kvalitet. Hos os er din tid til vidensdeling og uddannelse højt prioriteret, således vi sikrer et stærkt fagligt niveau og giver dig mulighed for at udvikle dig. I denne film kan du se vores medarbejdere fortælle, hvordan det er at arbejde i Geopartner.

Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning og CV til os. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte områdechef for Sjælland og landinspektør Else-Marie Ulvsgaard på tlf. 30807079.

Ansøgningsfristen er den. 19. juni 2023, og alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Geopartner Landinspektører A/S Gladsaxevej 356, Gladsaxevej 356, 2860 Søborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=2177&ProjectId=143765&DepartmentId=18969&MediaId=4621&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5835221

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet