Børnehaveklasseleder søges til nyoprettet klasse på Ravnholm Skole, afd. Nærum

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet

På grund at stor søgning til skolen udvider vi med en klasse og søger derfor en erfaren børnehaveklasseleder til en fuldtidsstilling. Alternativt en dansklærer, som kan følge klassen videre op i 1.klasse året efter. For at få den bedst mulige opstart, drømmer vi om at du bliver en del af mini-forløbet med opstart allerede fra 1. maj 2024. I mini-forløbet skal du arbejde sammen med vores dygtige og erfarende pædagoger, der glæder sig til at tage imod dig.

Som børnehaveklasseleder bliver du en del af et professionelt læringsfællesskab bestående af pædagoger, børnehaveklasseledere, lærere og ressourcepersoner, der i fællesskab og på tværs af årgangene arbejder med den gode overgang og den første læring i vores skole.

Jobbet er med opstart d. 1. maj 2024. Du kommer til at indgå i team, hvor ansvarlighed, engagement, faglighed og omsorg er nøgleord, og hvor årgangstænkning og teamsamarbejde med stor frihed og indflydelse er gældende. Vi forventer noget af hinanden og initiativ, livsglæde og humor er vigtige elementer.

Din profil

Du er en positiv, omsorgsfuld og engageret person, der har mod på at indgå i dynamiske teams med børnenes sociale og faglige trivsel i centrum. Du er tydelig, anerkendende og struktureret i din tilgang til arbejdet og til børnene.

Du ser opgaven om at give de mindste i skolen et godt fundament for læring og trivsel, som en af de vigtigste opgaver i skolen, og du ved, at børnene som udgangspunkt altid gør deres bedste for at lykkes.

Du har gode relationskompetencer og ser vigtigheden af et godt forældresamarbejde, hvor I sammen har det hele barn i centrum.
Du har lyst til at være en del af et årgangsteamsamarbejde, hvor vi også forbereder os i fællesskab. Du er desuden motiveret for at indgå i udviklingen af skolen omkring ”Synlig Læring”.

Du skal være uddannet pædagog, og det er en stor fordel, hvis du har erfaring fra en lignende stilling.

Derfor skal du vælge os

På Ravnholm Skole har vi en vision om at skabe en skole, som giver vores elever mod på livet og lyst til at lære mere – en skole, som vi er stolte af, og som vi selv gerne vil komme i hver dag.

Vi er godt langt i vores skolesammenlægningen – samlet 835 elever. Vores ombyggede udskoling tages i brug til august, og vi glæder os til de nye muligheder. Vores fælles skole tager afsæt i en målsætning om variation, autentisitet og involvering - med undervisere, der lærer af og med hinanden, og som undersøger deres betydning for elevernes læring og trivsel.

Vores personalegruppe har det godt med hinanden, og der er en super god ånd samt stemning på skolen. Vi griner sammen hver dag, og hjælper hinanden, hvis noget er svært. Vi står stærkt sammen som en samlet personalegruppe, uanset hvilken afdeling eller faggruppe man kommer fra.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er med start 1. maj 2024

Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Om os

Du kan læse mere om skolen på https://ravnholmskole.aula.dk/

Ansøgning, samtale og kontakt

Du søger jobbet ved at klikke på knappen "Søg stilling" nedenfor.

Samtaler: Afholdes løbende

Såfremt du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte

Malene Tjott Villumsen

Afdelingsleder

mtvi@rudersdal.dk

Tlf.: 46114869

Tlf.: 72684869

Kristine Juel Sklander

Skoleleder

ksk@rudersdal.dk

Tlf.: 46 11 48 61

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Rudersdal Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Rudersdal Kommune, Øverødvej, 2840 Holte

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-03-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6003652

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet